فشار بر استادان دانشگاههای آمریکا به دلیل انتقاد از اجباری شدن استفاده از ماسک

استاد رسانه و ارتباطات در دانشگاه نیویورک تنها به دلیل طرح یک بحث آکادمیک در کلاس درس در انتقاد از اثربخشی ماسک و تردید در مورد ویروس کورونا و اظهارات در وبلاگ شخصی خود در معرض اخراج از دانشگاه و دادگاهی شدن قرار گرفت.

به گزارش تحریریه، «مارک کریسپین میلر» استاد مدیریت گروه رسانه و ارتباطات در دانشگاه نیویورک بیش از 20 سال در این دانشگاه سابقه فعالیت و تدریس دارد که در نظریات خود به شدت صریح و شفاف عمل می کند و به همین دلیل به تازگی به خاطر اظهاراتش در کلاس درس و وبلاگ شخصی در معرض اتهام حقوقی قرار گرفته است.

وی در ترم جاری دوره تدریس تبلیغات را تدریس می کرد که در یکی از جلسات موضوع استفاده از ماسک به عنوان عاملی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کورونا و کووید19 را زیر سوال برد و پس از یک بحث علمی با یکی از دانشجویان، وی جملات داخل کلاس میلر را به رسانه ها اعلام کرد و خواستار اخراج وی از دانشگاه شد. جالب اینجاست که رادنی بنسون مدیر گروه دانشگاه هم از در اولویت قرار گرفتن درخواست این دانشجو سخن گفته است.

تارنمای اجتماعی سیاسی «فایر» در گزارش خود از این موضوع آورده است: در تاریخ 6 اکتبر میلر در وبلاگ شخصی خود مطالبی را در مورد آزادی بیان و تهدیدها علیه آزادی علمی بیان کرد. وی سپس در فضای مجازی شکوائیه ای را در زمینه برقراری آزادی علمی در دانشگاه نیویورک منتشر کرد که بیش از 17 هزار نفر آن را امضا کردند. پس از آن بود که برخی همکاران میلر از وی به خاطر زیر سوال بردن گروه و دانشگاه شکایت کردند. سپس مجموعه تحقیقاتی در مورد تلاش های میلر صورت گرفت و دادخواستی علیه وی تنظیم شد.

 محدود کردن یک استاد در دانشگاهی در یکی از بزرگترین شهرهای ابرقدرت اصلی جهان با بیشتر از 20 سال سابقه تدریس تنها بابت زیر سوال بردن و تردید در مقررات بهداشتی و اظهارنظر در زمینه ابعاد سیاسی ویروس کووید 19 که نه تنها مورد آزار مدیران و همکاران خود قرار می گیرد بلکه برای وی دادخواست حقوقی از سوی دانشگاه طراحی و تنظیم می شود، باعث واکنش های زیادی شده است.

به نظر می رسد همچون موضوع هولوکاست که امری مقدس برای کشورهای غربی تعبیر شده و هیچ فردی حق اظهارنظر در مورد آن را ندارد از این به بعد کووید 19 هم از جمله پدیده هایی خواهد بود که باید همچون افسانه ها آنها را پذیرفت زیرا حتی آزادی های علمی در بزرگترین کشور مدعی آزادی بیان و حقوق بشر به خود جرات شنیدن انتقاد علمی در یک کلاس آکادمیک را نمی دهد.

میلر تنها اثربخشی ماسک بر روی کووید 19 را با دانشجویان خود به بحث گذاشت، اما دانشجویان به ظاهر بزرگسال این دوره دانشگاهی به جای پرداختن و تحقیق در این زمینه وی را مجرم دانستند و حتی به اظهارات او در وبلاگ شخصی وی استناد کردند. این یک مورد استثنایی در ایالات متحده نیست. در ایالت ویسکانسین آمریکا هم دانشگاه مک آدامز یک پرونده مشابه را علیه یکی از اعضای هیات علمی خود به دلیل اظهاراتش در وبلاگ شخصی به جریان انداخته است.

البته برخی اعتقاد دارند سابقه فعالیت های علمی و تالیف کتبی که میلر انجام داده است به شدت در حمله سیاسی و دادگاهی وی تاثیرگذار بود. وی پیش از این چند کتاب در مورد ریاست جمهوری بوش، تبلیغات رسانه‌ای در مورد سوریه و تخلفات در انتخابات آمریکا منتشر کرده است. 

پایان/

۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۸
کد خبر: 8069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مبین CA ۲۳:۰۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
      2 0
      واقعا که هر کی حقایق رو بگه جلو شو میگیرن...